Groepsaankopen? Dat is tijd en geld besparen!

Groepsaankopen? Dat is tijd en geld besparen!

Bij Energiehuis Oostende kan je terecht voor een groepsaankoop groene stroom en gas, dakisolatie of zonnepanelen.

Je schrijft je gratis en vrijblijvend in en wij doen al het zoekwerk voor jou. Het resultaat is een lagere energiefactuur én je helpt mee Oostende een leefbare, klimaatneutrale stad te maken!

"Het Energiehuis zorgde bij de groepsaankoop groene elektriciteit en gas voor een eenvoudige en transparante overstap." (dhr. Braet M.)

Groepsaankoop

Dakisolatie

Een goede dakisolatie zorgt voor een verhoogd wooncomfort en een lagere energiefactuur. Wil je jouw energieverbruik verlagen en je dak (extra) laten isoleren? Dan is de groepsaankoop dakisolatie zeker iets voor jou!

Meer info

Groepsaankoop

Groene stroom en gas

Samen energie aankopen is veel goedkoper en maakt ruimte vrij in je budget. Jaarlijks organiseert Energiehuis Oostende dan ook een groepsaankoop voor groene stroom en gas.

Meer info

Groepsaankoop

Zonnepanelen

Heb je al eens overwogen om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen met een groepsaankoop? Een groepsaankoop biedt de garantie van een kwalitatief hoogwaardig systeem aan de meest voordelige prijzen.

Meer info

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.