Energiehuis Oostende geeft dagelijkse energiebesparingstips op Radio Noordzee

Voortaan zijn er handige besparingstips te horen bij Radio Noordzee. Medewerkers Karen en Bart van het Energiehuis Oostende worden de vaste stemmen en zullen dagelijks te horen zijn.

Bart en Karen geven dagelijkse energiebesparingstip

De hoge prijzen en gestegen facturen van energie zorgen ervoor dat men zoveel mogelijk wil besparen. Mensen gaan bewuster om met energie maar zijn ook steeds vaker op zoek naar informatie over hoe ze energie kunnen besparen.  Daarom zal Radio Noordzee een dagelijkse energietip uitzenden onder het motto ‘Bespaar energie en verlaag uw factuur’. De korte tips gaan over hoe je met enkele eenvoudige ingrepen kunt besparen op verwarming, koken, elektriciteitsverbruik, verlichting en veel andere aspecten van het huishouden. Er zijn leuke weetjes en verrassende raadgevingen. Radio Noordzee doet daarvoor een beroep op Bart Duflou en Karen François van het Energiehuis. “Het was voor Radio Noordzee vanzelfsprekend dat we van hun kennis en ervaring zouden gebruik maken. Zij kunnen de soms technische uitleg op een heel bevattelijke manier brengen”, luidt het bij Radio Noordzee.  

Expertise

Het Energiehuis is er voor alle Oostendenaars voor advies en vragen rond energie. Ze staan ook klaar voor eigenaars, huurders of ondernemers die slim met energie willen omgaan. Het Energiehuis Oostende voorziet ook begeleiding op maat en men kan er terecht voor een renteloze energielening, een energie- of waterscan of groepsaankoop. “De samenwerking met Radio Noordzee laat ons toe om een groot deel van de bevolking te bereiken met eenvoudige tips die kunnen zorgen voor een verlaging van de energiefactuur”, zegt directeur Bart Van Camp van het Energiehuis.

De energietips zullen ook op de website van het Energiehuis opgenomen worden. 

De energiebesparingstips worden uitgezonden van maandag 31 oktober tot midden januari, te beluisteren op weekdagen om 11.10 en 19.10 uur bij Radio Noordzee op 105 FM en via www.radionoordzee105.be/livestream. Ook Noordzee Gold, het extra kanaal met enkel vintage hits, zendt de tips dagelijks uit om 13.40 uur. Te beluisteren op www.radionoordzee105.be/gold

Gepubliceerd op vrijdag 28 oktober 2022 11.29 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.