West-Vlaamse jongeren kunnen in Oostendse school experimenteren in proeftuin, met knipoog naar klimaatproblematiek

In de school Petrus en Paulus West is Greenhouse gestart. Het is een proeftuin waarin jongeren uit heel West-Vlaanderen de kans krijgen om experimenten op te zetten. De school wil hen op die manier warm maken voor wetenschappen, technologie, techniek en wiskunde.

Greenhouse richt zich tot jongeren van de derde graad van de lagere school en de tieners uit het eerste graad van het secundair onderwijs. Alle klassen uit West-Vlaanderen zijn welkom om langs te komen in de speciaal ingerichte klaslokalen van de school in Oostende. Met Greenhouse kunnen leerlingen een achttal workshops volgen.

Als sponsor is het Energiehuis ook bijzonder trots op dit innovatieve serreproject van Petrus & Paulus West waarmee de leerlingen worden uitgedaagd om experimenten op te zetten, gegevens te verwerken en oplossingen te formuleren!

Meer ontdekken of het π—Ίπ—²π˜ 𝗷𝗲 𝗲𝗢𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗴𝗲𝗻 π˜‡π—Άπ—²π—»? Via deze link kom je op de website van het geweldige project. 

Gepubliceerd op maandag 7 juni 2021 12.09 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.