Energiescan

De energiedeskundigen van eos kunnen je woning doorlichten om je een zicht te geven op eventueel energieverlies en mogelijke energiebesparende maatregelen.
 

Energiescan van je woning

De energieprijzen zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. De komende jaren zullen ze nog verder stijgen. Energie besparen is ook voor jou mogelijk als je maar weet waar je op moet letten. Onze gratis energiescans helpen je daarbij.De energiedeskundigen van eos maken met jou een afspraak. Samen met jou doorlopen ze je woning en stellen vast waar de grootste energieverbruikers zitten.De scan richt zich vooral op het gedrag van de bewoner maar bekijkt ook de isolatie, verwarming, verlichting, elektrische apparaten … Bovendien installeert de energiescanner een pakket energiebesparende maatregelen op maat met onder andere ledlampen, een spaardouchekop, buisisolatie, timer…
 
 

Hoeveel kost een energiescan?

Iedereen kan via eos een energiescan laten uitvoeren voor de prijs van €115 exclusief btw (inclusief een spaarpakket).
Opgelet! Oostendse gezinnen met een beperkt inkomen krijgen via eos de kans om gratis een energiedeskundige in huis te halen. Neem contact op met eos om te vernemen of je in aanmerking komt voor de gratis scan.