extra activiteiten expo

Activiteiten

In het kader van de tentoonstelling zullen eveneens geleide bezoeken aan prestigieuze, Oostendse gebouwen en rondleidingen met gids georganiseerd worden. Ook voor gezinnen valt er wat te beleven, tijdens de belevingstocht met een mu-zee-um gids. Voor concrete data en inschrijven voor deze extra activiteiten houd je best de website www.oostende.be/cultuur in de gaten.

Speciaal voor gezinnen organiseert mu-zee-um tijdens de Museumnocturnes een belevingstour op zaterdagen 13 juli en 3 augustus 2019 van 19.00 tot 19.45 uur. inschrijven belevingstocht mu-zee-um

De gidsen van Lange Nelle nemen je op verschillende plaatsen mee voor een geleid bezoek. Inschrijven is noodzakelijk en doe je door op de datum te klikken.

Onder begeleiding van een gids kan je het  het Stadhuis bezoeken: Inschrijven is noodzakelijk en doe je door op de datum te klikken.

Je krijg een inkijk in het Klooster Arme Klaren in de Mariakerkelaan. Inschrijven is noodzakelijk en doe je door op de datum te klikken.

Curator Marc Dubois geeft ook rondleidingen tijdens de expo.  Inschrijven is noodzakelijk en doe je door op de datum te klikken.

 

UiTPAS

UiTPAS geeft zijn pashouders de kans om deze expo op een bijzondere manier te beleven.

Op zondag 23 juni 2019 geeft Marc Dubois om 11.00 uur  een exclusieve rondleiding doorheen de expo.  Speciaal voor de finissage van zondag 29 september 2019 begint Marc Dubois om 10.30 uur met een rondleiding door de expo, met aansluitend een bezoek aan het Kursaal. Inschrijven via Vernieling en Wederopbouw: exclusieve rondleiding met Marc Dubois (UiTPAS) 

Op vrijdagen 5 juli en 23 augustus 2019 om 10.30 uur kunnen gezinnen op belevingstocht door de expo. Mu-zee-um laat je de tentoonstelling op een spannende, creatieve, verrassende maar vooral leuke manier ontdekken! Inschrijven via  Vernieling en Wederopbouw: belevingstour mu-zee-um (UiTPAS)

Let wel, deze activiteiten zijn exclusief voor UiTPAS-houders in ruil voor UiTPAS-punten. Schrijf je op voorhand in via www.oostende.be/cultuur.  Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Inschrijven voor al deze extra activiteiten doe je via: www.oostende.be/cultuur