Februari is UiTPAS-maand bij CC De Grote Post

Wauw, wat een actie! In februari beloont het cultuurcentrum van Oostende onze UiTPAS'sers. De Grote Post selecteerde 5 voorstellingen in februari waarbij je in ruil voor 5 UiTPAS-punten 50% korting krijgt.

Deze actie is geldig vanaf 28 januari 2019. Tickets voor deze actie is uitsluitend bij het UiTloket in Cultuurcentrum De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A. 

VIJF TOP-VOORSTELLINGEN

​Gelukzoeker - Bert Gabriëls

COMEDY - 7 februari om 20.30 uur 
Bert Gabriëls is bekend van tv (Zonde van de Zendtijd, Terug naar eigen land …), toert met succesvolle comedyshows en is actief in een aantal non-profitorganisaties zoals Amnesty International, Vluchtelingenwerk Vlaanderen … Genoeg materie om op zoek te gaan naar waar het echte geluk zich verschuilt. 

Red Haired Men - Alexander Vantournhout

CIRCUS - 8 februari om 20.00 uur  
In de performance 'Red Haired Men' verweeft Alexander Vantournhout (winnaar TAZ-KBC Jongtheaterprijs 2015) korte tekstfragmenten van de Russisch absurdistisch schrijver Danniil Charms met dans en pratiques minoritaires : circus, poppentheater, magie en buikspreken. 

Berlin - True Copy (Horror Vacui #5)

THEATER- 15 februari om 20.30 uur 
Met 'TRUE COPY' voegt BERLIN opnieuw een luik toe aan de Horror Vacui-reeks. De scheidingslijn tussen realiteit en fictie is een steeds wederkerend thema in deze reeks. 

Dit is de bedoeling - Wannes Capelle, broeder Dieleman & Frans Grapperhaus

MUZIEK - 16 februari om 20.00 uur
Wannes Cappelle en broeder Dieleman slaan de handen in elkaar voor een uniek project. Samen met Frans Grapperhaus op cello veroveren ze zowel in België als in Nederland de podia met hun show en album ‘Dit is de bedoeling’.

This Kind of Bird Flies Backwards - Natalia Pieczuro

DANS- 22 februari om 20.30 uur
Choreografe en danseres Natalia Pieczuro en Colin H. van Eeckhout van postmetalband Amenra slaan de handen in elkaar voor een post-metal-dance-performance.

Klik hier voor meer info. 

Heb je nog geen UiTPAS? Ontdek hier alle info over dé vrijetijdspas!

 

Meer info

Gepubliceerd op donderdag 17 januari 2019 16.49 u.