Fiberklaar

Fiberklaar

Fiberklaar legt een glasvezelnetwerk aan in Oostende

Internet over glasvezel laat snel, stabiel en vrijwel grenzeloos dataverkeer toe in beide richtingen zowel om gegevens te verzenden als te ontvangen.  

Wil je nagaan of jouw adres ook in aanmerking komt voor de gratis huisaansluiting? Dat kan via de adrescheck op www.fiberklaar.be

Infomomenten

  • Fysiek infomoment op 20 maart 2023 in Zaal Vuurtoren, Thomas Van Loostraat 32 (start presentatie om 19.00 uur, de deuren gaan open vanaf 18.30 uur)
  • Online infomoment op 15 maart 2023 om 19.30 uur

Registreren voor een infomoment kan via www.fiberklaar.be waar ook alle informatie gevonden kan worden over Fiberklaar, glasvezel en de aansluiting op het netwerk.

Wat is fiber?  

Fiber is een draad van glas, zo dun als haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in heel korte tijd en over enorme afstanden. Een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor invloeden van buitenaf, waardoor er nooit negatief effect is op de datastromen.  

De voordelen van glasvezel  

Oneindige hoeveelheid data
We doen steeds meer dingen tegelijk online: thuiswerken, gamen, films en series streamen, bestanden downloaden, ... Met fiberinternet kan je met het hele gezin probleemloos samen online zijn tegen lichtsnelheid, met een haarscherpe kwaliteit en zonder haperingen. Fiber kan namelijk virtueel oneindige hoeveelheden data aan en is klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen.  

Eigen aansluiting
Met fiber beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft jouw verbinding met niemand te delen en hebt geen last van digitale spitsuren. Zo is jouw verbinding steeds snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die de internetprovider belooft.  

Slimme keuze voor je huis
De altijd betrouwbare lichtsnelheid van glasvezel is daarnaast ongeëvenaard voor zowel het verzenden als ontvangen van gegevens. Het kan bovendien voor een meerwaarde van je woning zorgen. Een slimme keuze dus!  

Meer info over Fiberklaar

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.