Wie wordt de Fietsschool van Oostende?

Wie wordt de Fietsschool van Oostende?

Hoofdthemas

De wedstrijd ‘Wie wordt de fietsschool van Oostende?’ richt zich tot alle scholen op het Oostendse grondgebied. Zowel secundaire als basisscholen kunnen deelnemen.


Wat is de bedoeling?

De scholen moeten via hun deelname enerzijds hun huidig fietsbeleid toelichten en anderzijds een originele fietsactie organiseren. Een driekoppige jury zal deze twee luiken dan beoordelen op basis van kwaliteitscriteria en originaliteit.

Hoe lang loopt de wedstrijd?

De wedstrijd 2023 is afgelopen.

Wat valt er te winnen?

Uit alle inzendingen zal de jury uiteindelijk een winnaar en twee laureaten kiezen. De winnende school mag zich de Fietsschool van Oostende noemen en wint een meet & greet met enkele KVO-spelers die ter plaatse een beker zullen overhandigen. Verder kunnen de scholen ook een waardebon winnen voor een workshop van de VSV.

De prijsuitreiking zal begin juni plaatsvinden. De jury kan ook het label van fietsvriendelijke school toekennen aan alle scholen die voldoen aan ten minste drie fietsvriendelijke maatregelen.


Hoe deelnemen?

Mail je deelname door naar mobiliteit@oostende.be (indien het bestand te groot is (>10 MB), kun je gebruik maken van wetransfer.com) 

Contact

Mobiliteit

Gebouw
Stadhuis
Vindictivelaan 1 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059 25 87 32
mobiliteit@oostende.be

Openingsuren

Morgen

op afspraak9tot12uur &13tot16.30uur

Tijdens deze uren kan je ons telefonisch bereiken. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.