Wie wordt de Fietsschool van Oostende?

Wie wordt de Fietsschool van Oostende?

Hoofdthemas

De wedstrijd ‘Wie wordt de fietsschool van Oostende?’ richt zich tot alle scholen op het Oostendse grondgebied. Zowel secundaire als basisscholen kunnen deelnemen.


Wat is de bedoeling?

De scholen moeten via hun deelname enerzijds hun huidig fietsbeleid toelichten en anderzijds een originele fietsactie organiseren. Een driekoppige jury zal deze twee luiken dan beoordelen op basis van kwaliteitscriteria en originaliteit.

Hoe lang loopt de wedstrijd?

De wedstrijd loopt van 17 januari tot en met 24 april 2022.

Wat valt er te winnen?

Uit alle inzendingen zal de jury uiteindelijk een winnaar en twee laureaten kiezen. De winnende school mag zich de Fietsschool van Oostende noemen en krijgt een persoonlijk bezoek van enkele KVO-spelers die ter plaatse een beker zullen overhandigen. De twee laureaten krijgen een persoonlijke, digitale boodschap van de uitdagers. De prijsuitreiking zal begin juni plaatsvinden. De jury kan ook het label van fietsvriendelijke school toekennen aan alle scholen die voldoen aan ten minste drie fietsvriendelijke maatregelen.


Hoe deelnemen?

Mail je deelname door naar mobiliteit@oostende.be (indien het bestand te groot is (>10 MB), kun je gebruik maken van wetransfer.com) 

Contact

Mobiliteit

Gebouw
Stadhuis
Vindictivelaan 1 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059 25 87 32
mobiliteit@oostende.be

Openingsuren

Morgen

open van 9tot11.30uur

Tijdens deze uren kan je ons telefonisch bereiken. 

Alle openingsuren