Fine Fleur, de trouwe vriendin van Sophie

Hoofdthemas

Fine Fleur, de trouwe vriendin van Sophie

Sophie is al 11 jaar lang de trotse eigenaar van Fine Fleur, haar zachte en trouwe vriendinnetje. Fine Fleur is niet zomaar een kat, ze is een belangrijk deel van Sophie's leven geworden. Overal waar Sophie gaat, volgt Fine Fleur haar op de voet. Of het nu in huis is of in de tuin, de kat is er altijd bij.

Het lievelingsmoment van Fine Fleur

Fine Fleur heeft een favoriet moment op de dag: de zondagse siƫsta. Op dat moment spint ze luid en kruipt ze onder het dekentje om gezellig bij Sophie te liggen. Dit moment is niet alleen voor de kat heerlijk, maar ook voor Sophie is het een moment van ontspanning en rust.

"Miauw" is het antwoord

Als je Fine Fleur iets vraagt, zal ze altijd antwoorden met een luide "miauw". Het lijkt wel alsof ze alles begrijpt wat er gezegd wordt. Dier en baasje hebben een bijzonder band en begrijpen elkaar zonder woorden. Fine Fleur is dan ook niet zomaar een huisdier, ze is een deel van Sophie's familie geworden.

Fine Fleur, een trouwe en zachtharige metgezel

Fine Fleur is de perfecte metgezel voor Sophie. Ze is zacht, lief en trouw en staat altijd voor haar klaar. Sophie kan altijd op haar rekenen en dat maakt hun band zo bijzonder. Het is dan ook geen wonder dat de kattin al 11 jaar lang een belangrijk deel uitmaakt van Sophie's leven.

Je kan  je huisdier hier nomineren!