Fiona’ s Pruimenconfituur met speculooskruiden

Hoofdthemas

Ik ben geboren en getogen in Oostende. Ik heb altijd een eigen moestuin gehad en ik ben vandaag nog steeds aan de slag in een volkstuin. Ik kook heel graag. 

Koken betekent voor voor mij ontspannen en ontmoeten.

Ik probeer steeds nieuwe dingen uit en laat anderen dan proeven. Samen met vriendinnen schrijf ik me vaak in voor verschillende workshops. Regelmatig koken we ook samen. Wanneer ik nieuwe creaties heb gemaakt bel ik mijn vriendinnen op om te komen proeven. Er worden dan tips en advies gegeven. Zo creëer ik telkens iets nieuws. Ook zij bellen mij op om te komen proeven. In de zomer organiseren we dan soms een heuse picknick met een buffet vol nieuwe creaties.

Ik vind het fijn om te proeven, te praten en elkaar te blijven inspireren.

Het belangrijkste aan POT Up is dat dit met voedseloverschotten wordt gemaakt en dat we niks wegsmijten.

Solidariteit voor mij?

Solidair zijn betekent niet altijd geven. Kennis en inzicht delen is beter dan spullen en materiaal weggeven.

Ook de eigenwaarde blijft zo behouden. Door mee te werken aan POT Up wil ik mijn kennis delen en anderen inspireren door hen iets nieuws te laten eten.

Mijn POT Up bevat:

  • Pruimen
  • Suiker
  • Speculooskruiden
  • Pectine
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.