Fitnesstoestellen in Raversijde

Raversijde telt vijf nieuwe fitnesstoestellen. Eerder werd ook al een basketbalpaal geplaatst. De toestellen - waarvan er twee rolstoeltoegankelijk zijn - werden bekostigd met het resterende budget van de Oostendebon. De Raversijdenaars kozen de toestellen zelf via een bevraging.

In 2023 deed de Stad Oostende een bevraging bij de inwoners van Raversijde rond de behoeften van speel- en sportinfrastructuur. De bevraging kaderde in het resterende budget van de Oostendebon. Uit deze bevraging en een poll op ons.oostende.be werd gekozen voor fitnesstoestellen en een basketterrein aan het speelterrein van de Luchthavenstraat

In het najaar van 2023 werd al een basketpaal geplaatst door het Speelpleinatelier. Recent plaatste de Stad ook vijf fitnesstoestellen, waaronder ook twee rolstoeltoegankelijke toestellen. In functie van optimale toegankelijkheid hebben de Stadsdiensten ook nog twee banken verplaatst. Intussen werd ook nog beslist om een 3x3-belijning aan te brengen op het basketterrein.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.