Foto-expo 𝗢𝗦𝗧𝗘𝗡𝗗 𝗜𝗦 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 / vanaf wo 10/01/2024

Duik in de Oostendse muziekscene met de foto-expo π—’π—¦π—§π—˜π—‘π—— π—œπ—¦ π— π—¨π—¦π—œπ—– onder de Nieuwe Gaanderijen.

Fotograaf Ghilain Vermeersch neemt je mee op sleeptouw door het bruisende muzieklandschap van de Stad aan zee. Zijn beelden tonen een selectie van Oostendse bands, muzikanten, iconische muziekplekken en -figuren. Deze tentoonstelling biedt een unieke kijk in het muzikale weefsel van de stad, met portretten van Oostendse muzikanten in intieme repetitieruimtes, over imposante concertzalen, tot levendige straathoeken waar muziek samensmelt met de zilte zeelucht. Met beelden van onder andere: Augustijn, Serge Feys, Friedel Dufait, Ier en Gunter, de leerlingen van Conservatorium aan Zee tijdens CAZkade, Thin Line Men, Mildreda, Dylan ZeΓ¨zeune ...

Stad Oostende wil investeren in een duurzaam muzieklandschap. Maar liefst negen partners - De Grote Post, klein Verhaal , KAAP, Theater aan Zee, Muziekclub De Zwerver, Jongerenmuziekcentrum OHK, Paulusfeesten, Conservatorium aan Zee en de dienst Cultuur van de Stad Oostende - bundelen onder de noemer π—’π—¦π—§π—˜π—‘π——π—œπ—¦π— π—¨π—¦π—œπ—– de krachten. Op de website www.ostendismusic.be vind je alle informatie terug.

Gepubliceerd op maandag 8 januari 2024 10.21 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.