Gevelbankjes

Hoofdthemas

Om de nauwe sociale banden en verbindingen binnen de wijk Westerkwartier verder te versterken en te koesteren, hebben de enthousiaste jongeren van PROFO vzw besloten om een buitengewoon initiatief te ontplooien: het plaatsen van sfeervolle gevelbankjes. Met een doelgerichte visie op het bevorderen van samenhorigheid en gemeenschapszin, hebben deze gevelbankjes een uitnodigend karakter dat de buurtbewoners aanmoedigt om op een bijzondere manier contact te maken met elkaar.

De jongeren van PROFO vzw hebben met hun inspirerende initiatief niet alleen fysieke bankjes toegevoegd aan de wijk, maar ook symbolische hoekstenen van verbinding. De gevelbankjes fungeren als startpunt voor spontane gesprekken, hartelijke uitwisselingen en het delen van levensverhalen, wat allemaal bijdraagt aan het weven van een hechter sociaal weefsel in het Westerkwartier. Of het nu gaat om een plek voor een vroege ochtendkoffie, een informele babbel in de namiddagzon of een rustige avondontmoeting, deze gevelbankjes beloven de wijk te verrijken met momenten van ontmoeting!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.