Sportstrand zet jouw zomer in beweging met gratis groepslessen

Sportstrand zet jouw zomer in beweging met gratis groepslessen

Deze zomer zorgt Stad Oostende opnieuw voor gratis sport en beweging op het Sportstrand. Er is van maandag tot vrijdag voor elk wat wils met body shape, bootcamp, fundance, kiko, kidz sport, Move 60+, Pilates, tropical dance, yoga en Zumba.

Wie deze zomer op zoek is naar sportieve vrijetijdsbesteding op een unieke locatie kan van 4 juli tot en met 26 augustus terecht op het Sportstrand nabij de Wellingtonrenbaan. Elke week is er een gratis sportaanbod voor jong en oud.

Vanaf 16 jaar is het genieten geblazen met body shape, bootcamp, fundance, kiko, Pilates, tropical dance, yoga en Zumba.

Voor de wat oudere sportievelingen is er move 60+ en kinderen van 6 tot 12 jaar krijgen bij Kidz Sport tal van toffe sportinitiaties voorgeschoteld in samenwerking met oostendse sportclubs.

Inschrijven is niet nodig.

Ontdek hier het programma

Download de flyer176,7 Kb(pdf)

Proef op woensdag 20 juli van tal van sporten met ‘De Sportzomer’

Sport Vlaanderen houdt op woensdag 20 juli halt bij het Sportstrand met een ruim sportaanbod voor (groot)ouders met jonge kinderen. Onder begeleiding van gekwalificeerde lesgevers kan je tijdens initiaties proeven van nieuwe en minder nieuwe sporten. Er is een sportaanbod op de zeedijk, op het strand en zelfs in de zee.

Info en inschrijven via www.sport.vlaanderen/zomersportpromotietoer.

Gepubliceerd op woensdag 22 juni 2022 8.47 u.