Ik heb hulp nodig in mijn zoektocht

Ligo, Centrum voor Basiseducatie Brugge-Oostende-Westhoek

Ligo, Centrum voor Basiseducatie Brugge-Oostende-Westhoek helpt je om op je eigen tempo je kennis op te frissen en te versterken. Wat je leert, hangt af van wat jij nodig hebt. Dat kan op vlak van taal, rekenen, computer of maatschappijoriëntatie. We hebben cursussen op verschillende niveaus en met verschillende doelstellingen. Zowel voor Nederlandstaligen als anderstaligen.

Voor je met een opleiding begint, zoeken we samen uit wat jij nodig hebt en wat jij wil leren. Wat je leert, kan je elke dag gebruiken: thuis, op je werk, in je opleiding, …

Op het einde van een cursus kan je een certificaat behalen.

Ben je 18 jaar of ouder? Ben je niet lang naar school gegaan? Heb je maximaal een diploma beroepssecundair onderwijs? Dan is Ligo, Centrum voor Basiseducatie Brugge-Oostende-Westhoek misschien iets voor jou.

Meer weten? Bekijk hier meer info.

VDAB

Wil je graag bijleren? De VDAB heeft opleidingen en workshops voor iedereen! Of je nu werk zoekt of werk hebt.
VDAB biedt meer dan 1.000 opleidingen:

      • voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers
      • in verschillende vakgebieden zoals horeca, industrie, talen…
      • online of in opleidingscentra in Vlaanderen en Brussel

Meer weten? Bekijk hier meer info.

Leerwinkel

Heb je een leervraag? Wil je graag nog een opleiding volgen maar weet je niet goed wat of waar? In het Leerwinkelpunt gaan we samen met jou  dieper in op jouw interesses, kwaliteiten en competenties, het opleidingsaanbod en de arbeidsmarkt.

Meer weten? Bekijk hier meer info.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.