Heraanleg trottoirs en riolering Emiel De Smitlaan

In het najaar werd gestart met de heraanleg van de trottoirs in de Emiel De Smitlaan. Tijdens de werkzaamheden werd echter vastgesteld dat de riolering in de Emiel De Smitlaan in slechte staat verkeert.

Op woensdag 30 januari 2019 wordt gestart met de vernieuwing van de riolering en de aansluitingen naar de woningen tussen de Nieuwpoortsesteenweg en de Strandschelplaan. Eind april (bij gunstige weersomstandigheden) zullen de voetpaden en de onderlaag van het wegdek in deze zone afgewerkt zijn. De straat is dan opnieuw volledig toegankelijk.

Aansluitend worden de riolering en de voetpaden vernieuwd in de Emiel De Smitlaan tussen de Strandschelplaan en de Duinenstraat. De timing van deze werken wordt meegegeven in een volgende bewonersbrief. Eens de volledige straat heraangelegd is, wordt ook de toplaag in asfalt gegoten.

De straat wordt op werkdagen afgesloten voor alle verkeer van 7.30 tot 17.00 uur. Na de werktijden is de straat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Er wordt aangeraden om je wagen in de omliggende straten te parkeren.

Mogen we u vragen om tijdens de werkzaamheden de huisvuilzakken en pmd, papier en karton te plaatsen op de hoek van de straat, bereikbaar voor de ophaalwagens?

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Voor meer info kunt u terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis,
T 059 25 87 11 of openbaardomein@oostende.be.

Gepubliceerd op vrijdag 25 januari 2019 15.38 u.