Herstellingswerken Wittenonnenstraat

In de Wittenonnenstraat tussen de Aartshertoginnestraat en de Kapellestraat starten na de paasvakantie werken aan de riolering door FARYS. Het gaat over herstellingswerken aan de vuilwaterriolering in het gedeelte tussen de Christinastraat en de Aartshertoginnestraat.

Op 17 april 2023 starten werken aan de riolering in de Wittenonnenstraat tussen de Aartshertoginnestraat en de Kapellestraat. Het gaat over herstellingswerken van FARYS aan de vuilwaterriolering in het gedeelte tussen de Christinastraat en de Aartshertoginnestraat. 

De handelaars kunnen hinder ondervinden voor de leveringen. De handelaars die zich bevinden in de aangrenzende delen van de Christinastraat kunnen laten leveren via de Ooststraat en de Sint-Sebastiaansstraat. De handelaars in de Wittenonnenstraat tussen de Christinastraat en de Kapellestraat kunnen laten leveren via de Lijnbaanstraat en de Sint-Sebastiaansstraat. 

De werken zullen plaatsvinden van 17 tot en met 28 april 2023.

Concreet zal er een put gemaakt worden ter hoogte van de Wittenonnenstraat 33-35. Er worden ook filters geplaatst voor het oppompen van het grondwater. 

Om de werken vlot en veilig te laten verlopen, willen we aan de handelaars van de Wittenonnenstraat tussen de Aartshertoginnestraat en de Christinastraat vragen om de terrassen tijdens de periode van de werken te verwijderen. Na afloop van de werken mogen de terrassen terug geplaatst worden. 

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Meer info bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, T 059 25 87 20 of openbaardomein@oostende.be 

Gepubliceerd op dinsdag 4 april 2023 0.00 u.