Horeca-uitbater voor Kinderboerderij gezocht

Kinderboerderij De Lange Schuur trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Buitengoed vzw gaat op zoek naar een uitbater voor de vernieuwde cafetaria. Wie interesse heeft, kan tot 12 januari 2024 een voorstel indienen.

In de kinderboerderij worden heel wat activiteiten georganiseerd voor scholen, groepen en particulieren. Jaarlijks maken zo'n tienduizend kinderen er kennis met landbouw en natuur. Bovendien passeren er ook verschillende wandel- en fietsroutes die bezoekers aantrekken.

Bij de kinderboerderij hoort een cafetaria, die volledig vernieuwd en uitgebreid werd. De Stad doet een oproep naar kandidaten om die uit te baten.

Buitengoed Oostende vzw

Kinderboerderij De Lange Schuur is de uitvalbasis van Buitengoed Oostende vzw. Zij staan in voor natuurbeheer en -ontwikkeling en duurzame landbouw en natuur- en landbouweducatie in en rond Oostende.

Het is de bedoeling dat de concessionaris de cafetaria uitbaat in afstemming met de activiteiten van Buitengoed Oostende en de kinderboerderij. De concessie geldt voor negen jaar en kan eenmalig verlengd worden met negen jaar.

Meer info

De uiterste indieningsdatum van de offertes is 12 januari 2024. Alle informatie en de bekendmaking met ‚Äč het volledige bestek voor de toewijzing van de concessie en bijlagen is te vinden via www.buitengoed.be.

Gepubliceerd op zondag 12 november 2023 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.