I-Mens vrijwilligerswerk

Sociale media

Contact

Sylvie Corveleyn

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Wilt je een handje helpen? Wij zoeken gemotiveerde vrijwilligers die bij de mensen thuis een helpende hand kunnen zijn. Je kiest zelf wanneer, waar en hoeveel je je kan engageren! De vrijwillige oppasdienst is een vaste waarde binnen het geïntegreerde dienstverleningsaanbod van i-mens.

Een vrijwilliger kan ingeschakeld worden ter aanvulling van de professionele zorg of als een kortstondige vervanging van de mantelzorger. De taken die de vrijwillige oppassers uitvoeren zijn er op gericht de continu├»teit in de hulpverlening te waarborgen: zorgend aanwezig zijn, ondersteuning, maaltijden opwarmen, helpen bij aan- en uitkleden, wandelen, boodschappen doen, nachtoppas, vervoer naar ziekenhuizen en zo verder. Je bent uiteraard verzekerd en ontvangt een onkostenvergoeding voor elke prestatie! Als vrijwilliger word je uitgenodigd op verscheidene activiteiten en bijscholingen. Spreekt dit alles je aan? Contacteer ons vrijblijvend. Wij zullen je met veel plezier alle verdere info verschaffen.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.