Expo iconische cafés in de Venetiaanse Gaanderijen is op zoek naar liefdes tussen pot en pint

Heb jij je levensgezel(lin) leren kennen in een Oostendse dancing of in een Oostends café en herinner je je dat moment nog alsof het gisteren was? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een digitale expo over cafés en dancing, in het verlengde van de tentoonstelling ‘Tournée Littorale – Iconische cafés in Oostende’ die op 24 december opent in de Venetiaanse Gaanderijen, is de dienst cultuur van stad Oostende op zoek naar getuigenissen van mensen die elkaar voor het eerst in de ogen keken op de dansvloer of aan de toog.

We willen weten wat dat ene café of die ene dancing voor jullie betekend heeft en hoe het jullie leven heeft veranderd. Was het een stevige jive of een intieme slow die jullie in elkaars armen dreef? Bracht de barman of barvrouw jullie met elkaar in contact? Wie nam het initiatief en hoe gebeurde dat? We zijn erg benieuwd om het verhaal van jullie ontluikende liefde te horen. Om ons echt goed te kunnen voorstellen hoe dat eruit zag, vragen we jullie een foto van jullie twee uit de oude doos op te vissen. Ga terug in de tijd, beleef dat unieke moment opnieuw en kom ons jullie verhaal vertellen. Terwijl je jullie ontmoeting in geuren en kleuren beschrijft, vereeuwigen wij jullie liefde voor de lens van een professionele fotograaf.

Schrijf je in om samen jullie verhaal te komen doen.

Breng zeker die oude foto mee naar de afspraak en dan maken we gelijk een nieuwe om de eeuwige liefde te vieren. Je kan je tot en met 30 augustus aanmelden en na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging voor een babbel en professionele foto.

Gepubliceerd op vrijdag 16 juli 2021 16.35 u.