Dag van de Architectuur

Dag van de Architectuur

Open Monumentendag valt dit jaar samen met de Dag van de Architectuur! Herita en VAi slaan de handen in elkaar en stellen een gezamenlijk programma samen waarin hedendaagse architectuur en erfgoed elkaar ontmoeten.

Altijd al willen weten wat er schuilt achter die ene bijzondere gevel? Van 5 tot en met 10 september 2023 pakt het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) uit met het Festival van de architectuur. Een week lang zet het VAi met tal van activiteiten architectuur in de kijker. De Dag van de architectuur is de afsluiter van het festival.

Grijp je kans op zondag 10 september en wandel binnen in privéwoningen, scholen, zorgvoorzieningen en bedrijven die uitzonderlijk toegankelijk zijn voor publiek.

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten in Oostende. Meer over het Festival en de Dag van de architectuur, praktische info en reservaties voor deze activiteiten vind je op www.festivalvandearchitectuur.be

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.