Infosessies 'Maak van jouw school een gezonde school'

Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo's kijken er naar uit om samen van jouw school een gezonde school te maken.

Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo's willen de scholen graag ondersteunen om hun gezondheidsbeleid op een kwalitatieve en efficiënte manier uit te werken.  Hiervoor organiseren ze infosessies waarbij ze laten kennismaken met praktische tools die leerkrachten helpen om stap voor stap te evolueren naar een samenhangend gezondheidsbeleid.  Daarnaast maken ze de scholen ook wegwijs in het aanbod aan thematische methodieken en geven ze een zicht op het ondersteuningsaanbod van partners.

VOOR WIE: Leraren, directies, zorgcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, schoolondersteuners, … kortom voor iedereen op school die oog heeft voor gezondheid.  

De infosessie richt zich zowel op het basis- en het secundair onderwijs. Zowel scholen uit het gewoon als het buitengewoon onderwijs kunnen deelnemen.


KOSTPRIJS: 15 euro


WAAR, WANNEER en INSCHRIJVEN: De data van de infosessies zijn terug te vinden via volgende link: www.vlaamselogos.be/infosessiesgezondeschool

Indien de voorgestelde data niet passen, kan er in gelijk welke Logoregio aangesloten worden. 

 

Gepubliceerd op vrijdag 5 april 2019 11.57 u.