Vijf sterren voor onze mantelzorgers

Vijf sterren voor onze mantelzorgers

Mantelzorgers zijn échte helden. Vaak onzichtbaar, maar steeds onschatbaar van waarde! Tijd om ze extra in de bloemetjes te zetten!

Je bent een ster!

Ken jij zo’n held die zich dagelijks inzet voor een familielid of een vriend? Iemand die vijf sterren verdient? En wil je die held eens extra in de bloemetjes zetten?

Vijf sterren

Laat ons weten waarom jouw mantelzorger vijf sterren verdient. Wij op onze beurt verzamelen alle getuigenissen en plaatsen die in de vorm van een fonkelende sterrengalerij op onze website. Op die manier willen we de vele vaak onzichtbare helden bedanken voor hun harde heldenwerk.

Zet jouw mantelzorger in de bloemetjes via dit formulier:

Geef jouw mantelzorger vijf sterren

Dag van de mantelzorg

Alle mantelzorgers die jullie op die manier in de bloemetjes willen zetten, zullen we op 23 juni een kaartje sturen. Want deze symbolische langste dag van het jaar staat centraal voor alle mantelzorgers die dag in dag uit zorgen voor een persoon die hen nauw aan het hart ligt.

Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk waarvoor je vrij kiest of dat past binnen een vereniging of een organisatie. Mantelzorg overkomt je meestal, soms zelfs al op zeer jonge leeftijd. Ook in Oostende zijn een pak inwoners actief als mantelzorger zonder dat ze zichzelf van die term bewust zijn. Door mantelzorg met deze actie extra aandacht te geven, wil de stad de vele mantelzorgers in Oostende uitdrukkelijk bedanken en ondersteunen.

Gepubliceerd op vrijdag 8 april 2022 10.42 u.