Jouw snelheid, onze veiligheid

Onder de noemer ‘Jouw snelheid, onze veiligheid’ lanceert VSV een nieuwe snelheidscampagne. Jouw snelheid in de auto zorgt niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook voor die van alle andere weggebruikers.

Jouw snelheid, onze veiligheid. Met deze boodschap pakt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) uit met een nieuwe snelheidscampagne. Jouw snelheid in de auto zorgt niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook voor die van alle andere weggebruikers. Door te snel te rijden, breng je iedereen in gevaar: je ziet minder, je stopafstand wordt groter en de gevolgen bij een botsing zijn ernstiger.

Om deze campagne kracht bij te zetten, ging Joris Hessels samen met de VSV op pad om met verschillende buurtbewoners te praten. Zij maken zich zorgen over de veiligheid in hun buurt en willen zich inzetten als ambassadeur van deze campagne. 

Wil je ook ambassadeur worden? Haal dan jouw gratis affiche aan het UiTloket en hang die op een zichtbare plaats aan het raam.

www.veiligverkeer.be  

Gepubliceerd op woensdag 24 april 2024 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.