Judge Neal

Neal Huybens verwierf bekendheid met zijn debuutsingle Voyage, Voyage die hij uitbracht in samenwerking met Nito-Onna, ook bekend als Lunis. Deze single werd uitgebracht onder het platenlabel Sony Denemarken / Disco:Wax.

Zijn eerste platencontract was bij het label Smash The House van Dimitri Vegas & Like Mike. Daarna tekende hij bij Alveda en sloot hij een publishing-deal met SoundCloud Los Angeles.

Huybens heeft ook muzikaal succes geboekt op streamingplatforms, waarbij zijn nummers meermaals werden opgenomen in de Spotify Editorial New Music Friday-afspeellijst. Ook werd zijn werk vijf keer opgenomen in de "Made In Belgium"-afspeellijst.

Inmiddels werkt Huybens als muziekproducent, co-writer en zelfstandig publisher bij de platenmaatschappij Sony Music International - The Orchard.

In 2022 ontving Huybens een gouden plaat van de Universal Music Group. Deze ontving hij voor zijn single Dat jij er bent.

Adres

Hendrik Baelskaai , 8400 Oostende
management@judgeneal.com
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.