Kazou

Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit, is een landelijk erkende jeugdorganisatie, gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Kazou organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 18 jaar. Jaarlijks zijn 8.000 vrijwilligers in de weer om deze vakanties tot een goed einde te brengen. Al die vrijwilligers zijn dan ook stevig gevormd.

Sociale media

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Elk jaar trekken duizenden vrijwilligers tijdens de vakanties naar binnen- en buitenland als monitor, kookploeg, verpleegkundige, ... om onze grenzeloze vakanties te begeleiden. Ook tijdens het jaar kunnen we steevast rekenen op enthousiaste vrijwilligers voor de organisatie van allerlei activiteiten, het opzetten van vormingen en het meebouwen aan en meemaken van de beweging Kazou.

Vrijwilligers kunnen via deze website hun vakanties en engagementen kiezen en opnemen. Kandidaat-vrijwilligers kunnen zich rechts kandidaat stellen voor een basiscursus of gewoon hun interesse kenbaar maken.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.