Stedelijk kinderdagverblijf - De Ballon (Vuurtorenwijk)

Stedelijk kinderdagverblijf - De Ballon (Vuurtorenwijk)

Hoofdthemas

Vanuit Kinderdagverblijf De Ballon hechten we veel belang aan buiten spelen. Het is gewoon leuk en heeft bovendien een positief effect op de gezondheid! Buiten spelen zorgt voor een goede ontwikkeling op motorisch en sociaal vlak en het stimuleert de zintuiglijke ontwikkeling.

We observeren de kinderen elke dag zodoende in te spelen op hun interesses en hun talenten te ontdekken. Door activiteiten aan te bieden op maat stimuleren we de kinderen in hun kunnen en dagen we ze uit om op ontdekking te gaan.

Niet alleen tijdens de wandelingen hebben we contact met de buurt, maar ook gaan we maandelijks op bezoek in bejaardentehuis Duinpieper voor een gezellige middag met de bewoners (bewegings- of muziekactiviteit) .

Samen met de Brugfiguur organiseren we iedere maand 'Café Bébé' en nodigen we ouders uit in het kinderdagverblijf voor een kopje koffie en een babbel met de kinderbegeleiders en andere ouders. Op deze gelegenheid trachten we ouders te informeren over bepaalde (gezinsgerichte) thema's of koppelen we er een kind-ouderactiviteit aan vast. 

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 07.30 - 18.30 uur.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag: 09.00 uur - 12.00 uur / 13.00 uur - 16.00 uur.

Capaciteit

18 kinderen, in één verticale leefgroep

Kostprijs

Wordt bepaald op basis van uw gezinsinkomen. De schalen en de overeenstemmende dagprijzen worden vastgesteld door het ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Aanvragen

Via het loket Kinderopvang, T 059 70 64 99 of T 0800 1 8400 (kies optie 1 / gratis) of Schrijf je hier in

Contact

kinderdagverblijf De Ballon

Mansveldstraat 11 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059/50.17.22
kdv.deballon@oostende.be

Openingsuren

Vandaag

open van 7.30tot18.30uur

Morgen

open van 7.30tot18.30uur
Alle openingsuren
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.