Stedelijk kinderdagverblijf - De Ballon (Vuurtorenwijk)

Hoofdthemas

We observeren elke dag de aanwezige kinderen om zo te ontdekken wat hen interesseert, waarmee ze op dat moment bezig zijn, wat hen boeit of waar ze van terugschrikken.

Deze informatie gebruiken we onder meer voor het aanbieden van activiteiten. Op die manier stimuleren we hen in hun kunnen en dagen hen uit om steeds een stapje verder te komen in hun ontwikkeling.

Buiten spelen vinden we belangrijk. Het is gewoon leuk maar heeft ook een positief effect op de gezondheid. Buiten spelen zorgt voor een goede ontwikkeling op motorisch en sociaal vlak en het stimuleert de zintuiglijke ontwikkeling.

Niet alleen tijdens de wandelingen hebben we contact met de buurtbewoners, maar we gaan ook maandelijks op bezoek in het bejaardentehuis Duinpieper voor een leuke middag (bewegingsactiviteit of muziekactiviteit) samen met de bewoners daar.

Elke maand organiseren we een koffienamiddag en nodigen we ouders uit in het Kinderdagverblijf om een gesprekje te hebben met de kinderbegeleiders, voor een kopje koffie of een leuke babbel met andere ouders.

Capaciteit?

18 kinderen, in één verticale leefgroep

Kostprijs?

Wordt bepaald op basis van uw gezinsinkomen. De schalen en de overeenstemmende dagprijzen worden vastgesteld door het ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Aanvragen?

Via het Loket Kinderopvang, 0499/55.62.11 of Schrijf je hier in

Telefonisch bereikbaar?

ma t/m vr: 09.00 - 12.00 uur / 13.00 -17.00 uur

Contact

Openingsuren

Vandaag

Gesloten

Morgen

open van 7.30tot18.30uur
Alle openingsuren