Ken je Sibe?

Sibe behoort tot 1 van de 12 Federale Chronic Care projecten die zich inzet voor zorg & welzijn voor alle burgers maar ook specifiek voor personen die zich in armoede bevinden. Sibe staat voor Samen Is Beter.

Dankzij tal van acties willen we inzetten op preventie en de kwaliteit van het leven van personen met een chronische ziekte versterken door te voorzien in geïncludeerde zorg. Onze eerste actie is het Zorg-ID. Dit kaartje brengt het zorgnetwerk van elke burger in beeld. Steek deze samen met je identiteitskaart in het bijbehorend mapje zodat je het altijd bij je hebt.
Via alle geïnteresseerde organisaties, ambassadeurs, hulp- en zorgverleners willen wij zoveel mogelijk burgers voorzien van een Zorg-ID.

 

Wil je meer info of heb je interesse om (samen met je organisatie) je inzetten om het Zorg-ID te verspreiden? Contacteer ons dan zeker via info@samenisbeter.be.
Smaakt dit naar meer? Bezoek dan zeker onze website om meer te weten te komen over onze andere acties. Deze zijn te vinden via www.samenisbeter.be/onze-acties

 

 

Gepubliceerd op woensdag 12 februari 2020 9.35 u.