Vergadering 2 - 08 maart 2023

Vergadering 2 - 08 maart 2023

Aanwezigen:
Abdul, Alexander, Anaïs, Charlotte, Esmee, Kiano, Kyara, Lens, Lilly, Louise, Lucas, Mathias, Miqael, Rinus, Ritaj, Scott, Thor, Wafa & Zoli

Wat deden we tijdens deze vergadering van de Kindergemeenteraad?

  • Communicatie:

De dienst Communicatie gaf niet enkel uitleg, maar gaf de kinderen ook een opdracht. Ze moesten helpen denken over hoe er promo kan gevoerd worden voor de kinderfuif. Ze werden opgedeeld in vier groepen: Het eerste groepje trok naar de radiozender Be One en sprak er een reclamespotje in. Een andere groep ging aan de slag met onze communicatie-expert rond sociale media. Daarnaast schreef een derde groepje een artikel voor het Stadsmagazine en kon het laatste groepje mee naar het Grafisch Atelier om bakens te maken.

  • Stedenband:

Wat is de link tussen Monaco, Ostende (Argentinië) en Banjul? De kinderen kregen woensdag uitleg over onze stedenbanden, met de focus op Banjul. Er werd een filmpje getoond waarin te zien was hoe het leven van de kinderen in Banjul eruitziet. Later mochten de leden nog hun ideeën geven over mogelijke samenwerkingen.

Ook werd er gestemd over de affiche voor de kinderfuif.
Benieuwd? Hou dan zeker jullie ogen open, want binnenkort zal je die zien opduiken in de stad.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.