Kidskampen en Multimove
Dit is een UiTPAS activiteit.

Ontdek Vzw Kidskampen en Multimove: Dé plek waar spel, beweging en creativiteit samenkomen voor jouw kleuter!

Bij Kidskampen en Multimove, opgericht in 2017, draait alles om de ontwikkeling en het plezier van jouw kleintje. Onze expertise ligt in het aanbieden van unieke ervaringen voor kleuters, met als kernpunten onze boeiende Multimove-lessen en onze kleuter themakampen.

Multimove is meer dan zomaar sport voor kleuters vanaf 2,5 jaar. Het is een avontuur waarin ze spelenderwijs kennismaken met diverse sporten en hun motorische basisvaardigheden stimuleren. Een ideale fundament voor de groei van elk kind.

Onze kleuterkampen nemen de kleintjes mee op een reis vol fantasie. Met behulp van video brengen we de verhaaltjes op onze kampen echt tot leven, waardoor elk moment een onvergetelijke ervaring wordt voor de kleinsten. We werken met een sterk team van monitoren, waarbij elke begeleider zich focust op een kleine groep van maximaal 8 kinderen. Zo verzekeren we een persoonlijke aanpak en een veilige, stimulerende omgeving.

Ontdek de wereld van Kidskampen en Multimove, waar leren, spelen en plezier hand in hand gaan voor de kleuters van vandaag en de toekomst. Schrijf je kleintje in voor een onvergetelijk avontuur!

Contact

Nathan Blondé

Locatie

Sportcentrum Marie Thérèse De Gryse

Schapenstraat 45A , 8400 Oostende

Vrij Technisch Instituut Oostende (VTI)

Duivenhokstraat 92 , 8400 Oostende

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Word een Held voor Onze Kleine Avonturiers! 🌟

Ben jij gepassioneerd door de vreugde van kinderen, creatieve avonturen en het delen van onvergetelijke momenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vzw Kidskampen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons dynamische team te versterken en samen de magie van onze kleuterkampen te creëren. Als vrijwilliger bij Kidskampen speel je een cruciale rol in het stimuleren van de verbeelding van de kleintjes, hen te begeleiden in hun ontdekkingen en hen te omringen met liefdevolle zorg.

Wat bieden wij:

  •        Een unieke kans om deel uit te maken van een vzw die toegewijd is aan het welzijn en de ontwikkeling van kleuters.
  •        De mogelijkheid om creatieve en speelse activiteiten te bedenken en te begeleiden.
  •        Samenwerking met een gemotiveerd team van gelijkgestemde vrijwilligers.
  •        Een warme en inclusieve gemeenschap die waarde hecht aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor kinderen.
  •        Tot slot zorgen we voor een correcte vergoeding.

Wat vragen wij:

  •        Een hart vol energie, creativiteit en liefde voor kinderen.
  •        Bereidheid om je in te zetten voor een of meerdere kampen gedurende het jaar.
  •        Samenwerking met ons team van monitoren en bijdragen aan een positieve sfeer.
  •        Een glimlach die de dag van een kind kan verlichten.

Wil jij deel uitmaken van ons team en deelgenoot zijn van de lachende gezichten en sprankelende ogen van onze kleuters? Aarzel dan niet en neem contact met ons.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.