Kinderen & jongeren oefenen Nederlands tijdens de herfstvakantie

Ook tijdens de herfstvakantie biedt de Stad Oostende met ABC Aan Zee kinderen & jongeren volop de kans om hun basiskennis van het Nederlands volop samen met leeftijdgenoten te oefenen. Kinderen tussen 6 jaar en 12 jaar én jongeren tussen 12 jaar en 18 jaar kunnen in kleine groepjes aan de slag.

Met het initiatief ABC Aan Zee wil de Stad kinderen & jongeren tijdens de schoolvakanties volop de mogelijkheid blijven bieden om Nederlands te blijven oefenen en zo de achterstand tegengaan die vaak tijdens vakanties ontstaat. Kinderen en jongeren oefenen er samen in leeftijdsgroepen (kinderen en jongeren)  én in kleine groepjes hun kennis van het Nederlands. In de namiddag is er een leuke activiteit conform de coronamaatregelen.

Iedereen brengt z’n eigen lunch en drinken mee en vergeet ook de regenjas niet!

ABC Aan Zee loopt van woensdag 3 november tot en met vrijdag  5 november, telkens van 9 uur tot 16 uur in ’t Bosjoenk, Zinnialaan 1, 8400 Oostende.

Inschrijven

­Via mail naar lili.chong@oostende.be met vermelding van de naam, leeftijd, mailadres, adres en telefoonnummer.

ABC aan Zee is een project van Stad Oostende i.s.m. Samen DiVers en andere Oostendse partners.

Ze zijn nog op zoek naar extra vrijwilligers om mee te helpen. Mail ook naar lili.chong@oostende.be als je geïnteresseerd bent!

Gepubliceerd op woensdag 6 oktober 2021 9.44 u.