Kiss & Ride aan parking StationZee

Het station biedt via de parking StationZee een erg comfortabele kiss&ride voor alle reizigers. Rijd de parking gratis binnen om iemand af te zetten of op te halen. Zolang je niet langer dan 30 minuten in de parking blijft, kun je gratis binnen- en buitenrijden.

Het station heeft een erg comfortabele Kiss & Ride voor haar reizigers. Iedereen heeft de mogelijkheid om personen gratis op te halen en af te zetten in de parkeertoren van de NMBS naast het station. Zolang je niet langer dan 30 minuten in de parking blijft, kun je gratis binnen en buiten rijden.

Op die manier wordt het verkeer van en naar het station via grotere invalswegen geleid en hoef je niet door het stadscentrum om het station te bereiken. Ook voor de treinreizigers is dit erg comfortabel. Vanuit de parking hebben de reizigers toegang tot de loopbrug die de verschillende perrons met elkaar verbindt. Meer nog, het volledige traject is overdekt en wie dat wil of nodig heeft, kan met de lift van en naar de perrons.

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2019 15.31 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.