KSA Zandvoorde

KSA Zandvoorde

Wat doen jullie?

KSA Zandvoorde organiseert al 60 jaar elk weekend sport en spel op maat van kinderen. Daarnaast gaan we op weekend, op kamp en soms op daguitstap. Ook nemen we geregeld deel aan evenementen georganiseerd door KSA Noordzeegouw. Verder doen we nog heel wat activiteiten zoals spaghettiavonden, quizzen, de Zwanenfeesten, … Je hoort het al, bij KSA Zandvoorde heb je geen tijd om je te vervelen!

Hoe georganiseerd?

Aan het begin van het werkjaar wordt een kalender opgesteld met alle data voor het komende jaar. De activiteiten vinden meestal plaats op zaterdag of zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Er wordt steeds iets voor 14.00 uur verzameld aan ons KSA-lokaal (Kasteelstraat 22C in Zandvoorde).

Voor wie?

Kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar kunnen er elk weekend terecht voor een spannende namiddag vol sport en spel.

Prijskaartje?

30 euro per werkjaar.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan elk jaar op de startdag die in september plaatsvindt. Daarnaast kan er ook later in het jaar tijdens elke activiteit ingeschreven worden. De inschrijving is in orde als het lidgeld betaald is.


 

Locatie

KSA Zandvoorde

Kasteelstraat 22c , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.