Kunstacademie aan Zee

Kunstacademie aan Zee

Hoofdthemas

  Het team van de Kunstacademie Aan Zee kijkt er naar uit om vanaf 1 september alle leerlingen terug te mogen verwelkomen op school.

  De lessen zullen doorgaan op de bij de inschrijving gekozen dag(en) en lesuren en dit vanaf 01/09/20.

  Vermits de praktische afspraken specifiek zijn per graad en per atelier, zullen deze tijdens de eerste les door de leerkracht gecommuniceerd worden.

  Schoolpakketten kunnen vanaf dan aangekocht worden op het secretariaat. Dit kan enkel op afspraak en mits betaling met bancontact.

  Voor alle info en voor het vastleggen van een afspraak kan men steeds terecht op 059/70.65.83.

  Peter Defurne
  directeur Kunstacademie aan Zee

  Kunstacademie aan Zee (KaZ)

  In Oostende biedt de Kunstacademie aan Zee, kort KaZ, meerdere mogelijkheden binnen de beeldende en audiovisuele kunsten aan en dit zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassen. Er wordt vertrokken vanuit een sterk artistiek-pedagogisch project, waarbij naast de muzische competenties, veel aandacht geschonken wordt aan de eigenheid en de persoonlijke mogelijkheden van de leerling. Naast het educatieve wordt ook het sociale aspect en het belang van het samen beleven of beoefenen, niet onderschat. Door haar visie en invulling rond het gegeven 'kunstbeleving - kunstbeoefening', speelt de kunstacademie een belangrijke rol in de actieve cultuurparticipatie. Er zijn voor kinderen en jongeren naast algemene ateliers ook specifieke opties of medialabs mogelijk, voor volwassenen kun je kiezen voor een algemene initiatie, een opleiding tot beeldend kunstenaar of een specialisatietraject.

  Er wordt steeds gezocht naar diverse mogelijkheden om deelname voor iedereen te bevorderen, door een breed en democratisch draagvlak te bieden aan een zeer divers publiek.  Ondertussen kan de Kunstacademie jaarlijks rekenen op het enthousiasme van bijna duizend geëngageerde leerlingen.

  Contact

  Openingsuren

  Vandaag

  open van 13tot21.45uur

  Morgen

  open van 15tot21uur
  Alle openingsuren