Kunstacademie aan Zee

Kunstacademie aan Zee

Hoofdthemas

  Beste leerling,

  Beste ouder,

  Beste bezoeker,

  De hitte glijdt geleidelijk van ons af, alsook de occasionele maar toch overtuigend aanwezige regendruppels. Het KAZ team ontwaakt uit een deugddoende maar evenzeer verdiende zomerslaap en smeert kuiten, ezels en persen in om voor 23-24 opnieuw een boeiend en zelfs verrassend academiejaar op poten te zetten.

  Het zomerverlof is geen stop maar enkel een pauze, dus we kunnen vlotjes de deuren openzwieren en terug een waaier van creativiteit laten binnenstromen in de vele ateliers van onze beide locaties. De eerste weken misschien nog wat bijschaven en heroriënteren maar dan op volle snelheid en vol goesting absorberen en artistiek creëren. Wat we verwezenlijken, zullen we zeker nog tonen tijdens onze vele project- of presentatiemomenten, maar eerst terug proeven, ontdekken, onderzoeken, experimenteren, proberen en uiteindelijk ferm content finaliseren. Volg alvast onze Facebook of de nieuwsbrieven, en wie goesting heeft … kom gerust langs, bel of mail, en ga ook de uitdaging aan! Wie vragen heeft, kan steeds bij ons terecht voor informatie of advies.

  Op ons KAZtival23 (16.09.23) kun je nog eens komen proeven en eind september sluiten we de inschrijvingen af. 

   

  Dank alvast voor het vertrouwen.

  Vriendelijke groet,

  Peter Defurne

  Directeur Kunstacademie Aan Zee

  Contact

  Openingsuren

  Vandaag

  open van 13tot21.45uur

  Morgen

  open van 13tot21.45uur

  De Kunstacademie aan Zee is steeds gesloten op maandag, tijdens alle schoolvakanties en op alle wettelijke feestdagen.

  Alle openingsuren
  JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
  Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.