Kunstacademie aan Zee

Kunstacademie aan Zee

Hoofdthemas

  Beste leerling,

  Beste ouder,

  Beste bezoeker,
   

  Zoals het hoort, maar ook met volle overtuiging, draait de Kunstacademie aan Zee momenteel terug op volle toeren. Alle leerlingen kunnen wekelijks en volledig fysiek bij ons terecht. Helaas kunnen we nog geen vrienden of bezoek ontvangen, maar we werken eraan.

  Uiteraard zijn er nog steeds een aantal maatregelen waaraan iedereen zich moet houden.

  Alle actuele info, details en praktische afspraken, zijn zoals steeds te vinden op deze website onder de rubriek 'nieuws'.
  Surf dus regelmatig naar de nieuwsrubriek, en blijf op de hoogte van de maatregelen die van kracht zijn om de academie open en veilig te houden.

  Spring ook gerust eens digitaal binnen via de expopagina of onze facebook!

  Met vriendelijke groeten en dank voor het vertrouwen,

  Peter Defurne

  Directeur Kunstacademie Aan Zee

  Kunstacademie aan Zee (KaZ)

  In Oostende biedt de Kunstacademie aan Zee, kort KaZ, meerdere mogelijkheden binnen de beeldende en audiovisuele kunsten aan en dit zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassen. Er wordt vertrokken vanuit een sterk artistiek-pedagogisch project, waarbij naast de muzische competenties, veel aandacht geschonken wordt aan de eigenheid en de persoonlijke mogelijkheden van de leerling. Naast het educatieve wordt ook het sociale aspect en het belang van het samen beleven of beoefenen, niet onderschat. Door haar visie en invulling rond het gegeven 'kunstbeleving - kunstbeoefening', speelt de kunstacademie een belangrijke rol in de actieve cultuurparticipatie. Er zijn voor kinderen en jongeren naast algemene ateliers ook specifieke opties of medialabs mogelijk, voor volwassenen kun je kiezen voor een algemene initiatie, een opleiding tot beeldend kunstenaar of een specialisatietraject.

  Er wordt steeds gezocht naar diverse mogelijkheden om deelname voor iedereen te bevorderen, door een breed en democratisch draagvlak te bieden aan een zeer divers publiek.  Ondertussen kan de Kunstacademie jaarlijks rekenen op het enthousiasme van bijna duizend geëngageerde leerlingen.

  Contact

  Openingsuren

  Vandaag

  open van 15tot21.45uur

  Morgen

  open van 13tot21.45uur
  Alle openingsuren