Kunstacademie aan Zee

Kunstacademie aan Zee

Hoofdthemas

  Beste leerling,

  Beste ouder,

  Beste bezoeker,

  KAZ is op kruissnelheid en we hebben ook geleidelijk onze projecten terug opgestart. Leerlingen zijn heerlijk bezig en laten een orkaan van creativiteit binnenstromen in de vele ateliers van onze beide locaties. Het KAZ team smeert extra de kuiten, ezels staan gespannen, ovens en persen draaien volop ... het is opnieuw een boeiend en uitdagend academiejaar.

  Dank reeds aan allen die talrijk en actief aanwezig waren op ons KAZtival, en hopelijk zien we jullie allemaal terug op onze volgende evenementen. Noteer alvast Kunstendag voor Kinderen waar we iedereen graag ontvangen in MuZee, en uiteraard ook ons groot bal in februari ter ere van de Baron! KAZbal d'Ensor, of onze ode aan het feest van de 'Dode Rat'.

  Tijdens het Ensorjaar mag je trouwens meer van ons verwachten, KAZ lanceert een grote grafiekwedstrijd voor leerlingen DKO, creëert tijdens Chambres d’O keramiek in de geest van Ensor en Finch, KAZ werkt mee aan een kunstmap van de Lionsclub, KAZ inspireert theater, presenteert honderden maskers op locatie, en veel meer … Kijk vooral uit naar de interpretatie van ‘De Baden van Oostende’ door onze jonge leerlingen audiovisueel atelier. Een boeiende en vooral volledig geanimeerde versie.

  Om al onze ingrepen en activiteiten te ontdekken kun je ons volgen op de website, of via Facebook of natuurlijk ook onze nieuwsbrief. We hopen jullie allen opnieuw talrijk en veelvuldig te ontmoeten, en wie vragen heeft, kan steeds ook rechtstreeks bij ons terecht voor informatie of advies.

  Dank alvast voor de goesting en het vertrouwen.

  Vriendelijke groet,

  Peter Defurne

  Directeur Kunstacademie Aan Zee

  Contact

  Openingsuren

  Vandaag

  open van 13tot21uur

  Morgen

  open van 9tot12.30uur

  De Kunstacademie aan Zee is steeds gesloten op maandag, tijdens alle schoolvakanties en op alle wettelijke feestdagen.

  Alle openingsuren
  JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
  Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.