EXPO23!

De Kunstacademie aan Zee nodigt uit …

Dat KAZ expertise heeft in artistieke opleidingen en vrijetijdsbesteding staat vast. Dat onze leerlingen creatief, hongerig en gedreven zijn staat ook vast. Dat zowel ons team als de leerlingen graag tonen wat ze al doende ontdekken, wat ze bereikt hebben en wat misschien nog allemaal mogelijk is, staat voor ons zeker vast … dus nodigen we iedereen met fierheid en genoegen gewoon uit in onze zalen en ateliers.

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen werkten een jaar lang intensief en groeiden binnen hun traject. Ze tonen persoonlijk werk, processen en projecten, en vooral veel verrassende resultaten!

EXPO23!  met leerlingenwerk van alle opties en graden, gaat door in de Dokter Verhaeghestraat 7,  maar ook op de Kunstencampus in de Ieperstraat 35. Naast sterk werk van honderden leerlingen is uiteraard ook werk van de laureaten en afstudeerders te zien. Laat je meeslepen of leiden, ontmoet leerlingen en leerkrachten, neem af en toe pauze en tijd voor een babbel en een drankje. En wie zin heeft kan gewoon direct  inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje voor volgend academiejaar.

EXPO23!

23 – 24.06

KAZ-Ateliers - Dr. Verhaeghestraat 7

  • vrijdag 17.00 uur - 20.00 uur
  • zaterdag 13.00 uur - 19.00 uur

KAZ Kunstencampus - Ieperstraat 35

  • zaterdag 13.00 uur - 19.00 uur
Gepubliceerd op donderdag 11 mei 2023 18.38 u.