Miriam Maes

Miriam Maes' werken worden gedragen door diepzinnigheid en geven blijk van een plastische volwaardige krachtige uitstraling. De Ziel van de verschillende thema’s wordt in tekeningen of in schilderijen uitgebeeld, in een reeks van wisselende emoties. In al haar werken zijn een bestendige beeldende kracht en schittering waar te nemen.

Symboliek en boodschap, en een welsprekend koloriet, nestelen zich op een diepzinnige wijze. Miriam Maes verbaast ons steeds door de veelheid van vormen van expressie.De inspiratie van haar, zowel tekeningen, als schilderijen, ontstaat uit een sterke verbondenheid met de natuur in al haar vormen en krachten.

Zij maakt bij iedere verwerking van een thema zeer veel tekeningen ter plaatse, om vervolgens haar schilderijen te creëren. Voorafgaandelijk wordt steeds een kleurenstudie van het onderwerp uitgevoerd.

Sinds kort vult ze haar thema’s aan met etsen.

Leeft  en werkt in Leffinge-Middelkerke.

Kunstacademie Brugge 4 jr. tekenkunst
Kunstacademie Brugge 6 jr. schilderkunst
Opleiding Vrije Grafiek  Kunstacademie

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.