John Blommaerts

John Blommaerts werd geboren in Anderlecht op 28 augustus 1945. Na een gedegen opleiding in de Kunstacademie van Oostende onder leiding van gekende meesters als Gustaaf Sorel en Maurice Boel, ontplooide John zich tot een veelzijdig kunstenaar die de diverse media onderzocht. Hij liet zijn talent tot volle ontplooiing komen, gebruik makend van de klassieke grondstoffen, maar evenzeer van 'bric á brac', die hij verzamelt, assembleert en herschikt tot unieke kijkkistjes die samen een verrassend geheel vormen.

Daarnaast illustreerde hij ook het boek 'Le mariage de Zot Loweeke' van John Gheeraerts, is lid van diverse kunstkringen en een graag gezien figuur in kunstmiddens. Naast een ristlijst aan groepstentoonstellingen waaraan hij graag deelneemt, heeft hij ook talloze individuele tentoonstellingen gehad in binnen- en buitenland. We vinden zijn werk terug tot in Museumschlos Rheydt in Mönchengladbach.

San Cirolaan 42

8400 Oostende
Tel. 059/33.17.94
E-mail johnblommaerts50@gmail.com 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.