Miet Sinnaeve

Miet Sinnaeve is geboren in West-Vlaanderen. Na een lange loopbaan te Leuven is ze sedert haar pensionering 9 jaar geleden terug aangespoeld in Oostende. Ze heeft 7 jaar academie gevolgd in keramiek en tekenen, verschillende workshops gevolgd in Nederland, Frankrijk en Spanje om zich zoveel mogelijk technieken eigen te maken en is al 9 jaar zelfstandig bezig.

In haar werk vertrekt ze meestal van een onderwerp dat haar aanspreekt en dat een zekere gevoelswaarde weergeeft. Alles wat ze ziet kan een inspiratiebron zijn. Haar interesse gaat uit naar de expressie, die ze in haar werk legt en het gevoel dat ervan uit gaat. De lijnen worden uitgepuurd en geven het werk een zekere abstractie, alhoewel er steeds een figuratief beeld in kan worden gevonden met een bepaalde gemoedstoestand.

De belangrijkste gevoelens in haar werk zijn liefde, geborgenheid, genegenheid, vreugde, geluk,standvastigheid, moed, hoop, wilskracht, verdriet…. alle gevoelens waar de mens in zijn leven mee geconfronteerd wordt. Voor haar mag kunst nog mooi zijn, met een hoge aaibaarheidsfactor. Ze heeft geen behoefte te shockeren.

Ze is lid van de kunstkring De Kanneblomme te Gistel en stelt meestal elk jaar in juli daarbij tentoon. Andere tentoonstellingen: in de Molen te Stene , in Brugge, in Veurne….

Zeedijk 176/12
8400 Oostende
Tel. 059/51.63.83

E-mail mietsinnaev@skynet.be

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.