Stijn Felix

Stijn Felix groeide op in Oostende, hij woont en werkt in Gent. Stijn Felix tekent en schildert in een expressieve stijl met humor, horror en zwart gal als vaak terugkerende ingrediënten. Deze grafische omnivoor houdt ervan zichzelf te verrassen en knipoogt graag naar oude of exotische stijlen.

Stijn Felix schilderde o.a. het artwork bij ‘Anatomie van de Melancholie’, de intimistische plaat van pianist Jan Swerts. Oostendenaars kennen vast zijn culturele affiches voor de stad Oostende of zijn artwork voor Preuteleute tweede album, levenslessen. Verder illustreerde hij voor Humo, De Standaard, Clavis,... In 2010 won hij samen met scenarist Dieter Rogiers de Knack Focus Stripstrijd met Tunguska en in 2015 selecteerde 'Illustrative Berlijn', het grootste internationale festival voor hedendaagse illustratie, zijn affiches voor 'Feest in den Hof' en 'Chambres d O'

E-mail stijn.felix@telenet.be

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.