Annie Vanhee

Annie woont en werkt in Bredene –dorp, waar ze een de muren van het dorp beschildert.  In weer en wind op de stellingen met een effen of ruwe muur als doek, speelt ze met kleur , vlakken  en figuren.

Alle elementen rond haar heen spelen een rol. Weldra is het net alsof ze niet meer bestaat en helemaal opgaat in haar schilderij. Naarmate de schilderijen in het dorp  verder evolueerden werd ze geconfronteerd met de commentaren van de bewoners. De verschillende reacties waren merkwaardig, iedereen heeft er blijkbaar een uitzonderlijke kijk op, rekening houdende met hun relatie tot de kunstenaar en hun omgeving. Iedereen was het erover eens de kleurrijke taferelen die de grijze muren bedekken een ongeziene vrolijkheid teweeg brengt bij zowel de bewoners als de omgeving.

Binnenshuis speelt ze met olieverf op canvas , en inkt op papier. De nadruk blijft op spelen, op eenvoud met de dingen om haar heen en wat er in het moment opkomt.  Zowel met stift of kwast, die dan voorhanden zijn.

Annie Vanhee heeft tentoongesteld in binnen- en buitenland

E-mail annie.vanhee8@gmail.com

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.