Igor Delaplace

Skater, surfer, autodidact, geboren en wonend in Oostende. Een kind van het strand. Groeide op in een huis vol kunst, beinvloed door surfboards, skateculture en comics. Geinspireerd door boardgrafics, seventies B-films, typografie, sci-fi afbeeldingen en het bizarre.

Ook bezield door kunstenaars als Basquiat, Shepard Fairey , Mike Giant en WK-Interact . Al deze visuele invloeden worden tijdloos en komen samen in een verwrongen werkelijkheid met de nodige ironie.

In zijn schilderijen komt het verwarde beeldrepertoire van de moderne, beschaafde samenleving tot uitdrukking. Daarbij schuwt hij geen emotionaliteit. Delaplace Igor werkt met de verschillende materialen die hij rond zich vindt, polyester, gebroken boards, afgescheurde posters en canvas. Hij had in een ver verleden al tentoonstellingen in het binnenland en is momenteel vaak te zien op Skate en Surf Expo’s.

E-mail igordela@hotmail.com

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.