Maak je persoonlijke #loveoostende reisgids op visitoostende.be

Toerisme Oostende vzw lanceert een nieuwe tool op haar website waarmee iedereen zijn eigen online #loveoostende reisgids kan maken. Op die manier kunnen Oostendenaars én alle Oostendefans hun favoriete hotspots van de Stad aan Zee delen met de wereld.

Toerisme Oostende vzw lanceert een nieuwe tool op haar website waarmee iedereen zijn eigen online #loveoostende reisgids kan maken. Op die manier kunnen Oostendenaars én alle Oostendefans hun favoriete hotspots van de Stad aan Zee delen met de wereld. Elke gepersonaliseerde #loveoostende reisgids krijgt een eigen webpagina om makkelijk te kunnen delen.

Niemand kent onze stad zo goed als de Oostendenaars zelf. Met dit intiatiatief willen we Oostendenaars aanzetten om een ambassadeursrol op te nemen en hun favoriete adresjes te delen met vrienden en familie uit het binnen- en buitenland. Meer en meer bezoekers zijn op zoek naar authentieke en verrassende plekken. Deze tool speelt helemaal in op deze trend. Samen met alle Oostendenaars maken we van Oostende de b(l)oeiende plek die ze is.

Een #loveoostende reisgids kan aangemaakt worden op www.visitoostende.be. Door je favoriete plekken of evenementen een 'hartje' (like) te geven, worden ze verzameld op een webpagina. Er kan bij elke keuze wat extra context gegeven worden en alle plaatsen worden ook weergegeven op een handig kaartje. Als kers op de taart krijgt elke #loveoostende reisgids ook een persoonlijke en unieke URL om makkelijk te kunnen delen.

Zes Oostendenaars geven alvast het goede voorbeeld en roepen hun stadsgenoten in korte filmpjes op om ook hun online reisgids aan te maken. Binnenkort zal hun oproep ook te zien zijn in De Grote Klok en op aankondigingsborden in de stad. Onder hen ook Heidi Lenaerts: “Oostende is sinds enkele maanden mijn vaste thuishaven, maar we komen hier natuurlijk al veel langer. Heel wat kennissen, vrienden en familie vragen mij regelmatig om mijn Oostende-tips. Dankzij mijn #loveoostende reisgids kan ik deze makkelijk delen met iedereen.” Naast Heidi Lenaerts deelden ook Ellen Van Wulpen, Liesbet Deplancke, Lien Moijson, Kevin Pierloot en Julie Mostrey hun tips.

Een #loveoostende reisgids aanmaken kan gratis door te surfen naar www.visitoostende.be

Gepubliceerd op dinsdag 12 november 2019 0.00 u.