Maak kans op een authentiek Oostends straatnaambordje

Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. Omdat de Stad het zonde vindt om de oude exemplaren zomaar bij het oud ijzer te gooien, geeft Stad Oostende haar inwoners de kans om zo’n bordje in huis te halen.

Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. Concreet betekent dit dat alle straten in de Stad gloednieuwe straatnaamborden krijgen. Reken daarbij dat Oostende meer dan 700 straten telt en je kan je ongetwijfeld voorstellen dat het om een serieuze hoeveelheid borden gaat.   

Omdat de Stad het zonde vindt om de oude exemplaren zomaar bij het oud ijzer te gooien, geeft Stad Oostende haar inwoners de kans om zo’n bordje – en een stukje Oostendse geschiedenis - in huis te halen.

Wil je kans maken op een straatnaambord van jouw straat? Surf dan naar www.oostende.be/mijnstraat en vul jouw gegevens in! Je vindt er eveneens een overzicht van alle straatnaambordjes die al werden uitgedeeld. Opgelet! Om deel te nemen, moet je wel in de bewuste straat wonen. Als er meer inschrijvingen dan weg te geven bordjes zijn, zal een onschuldige hand de winnaars kiezen.

Ben je bij de winnaars? Dan word je op een later tijdstip uitgenodigd op het Stadhuis voor een plechtig overhandigingsmoment!

Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2019 10.45 u.