Betalen via app/sms

Hoofdthemas

Opgelet!

Je kan geen gebruik maken van mobiele toepassingen in roze en grijze parkeerzones en voor het 30 min. gratis parkeren voor bewoners en tweedeverblijvers.

Je moet deze gratis parkeersessies aanvragen via een parkeermeter.

Betalen via app

*Enkel voor bedrijven

Betalen via sms 

Parkeersessie starten?

  1. Registreer je eerst online.
  2. Stuur een sms met zonecode, spatie en jouw nummerplaat naar 4411 (Be-Mobile).
    • voorbeeld: OOS055 1ABC123

Parkeersessie stoppen?

  1. Stuur een sms met de letter Q naar 4411
    • voorbeeld: Q (0,15 euro per SMS verstuurd/ontvangen). Je betaalt voor de exacte parkeertijd.


Bevestigingsberichten kunnen uitgeschakeld worden door ‘C1’ te sms’en naar 4411.

Be-Mobile: Enkel voor Belgische telefoonnummers, na vooraf registreren. Het verschuldigde parkeergeld wordt bij Proximus, Scarlet en Orange-abonnees verrekend via de gsm-factuur. Personen bij andere providers betalen via een maandelijkse afschrift.

Algemene voorwaarden op 4411.be

Als je een parkeersessie wenst te starten met 4411 via sms, dan moet je eerst een account aanmaakt op www.4411.be. De sms-dienst werkt enkel in België en met een Belgisch gsm-nummer. In het buitenland is het steeds mogelijk om de app te gebruiken.

Je kan automatisch betalen via je gsm-factuur of je gekoppelde kredietkaart. Via sms kan je zelf kiezen of je een bevestiging per sms ontvangt van 4411 of niet (dit kan je aanklikken in je account). Let op: dit kost 0,15 euro per verzonden/ontvangen sms.

Krijg je een bericht terug: "uw huidige betaalmethode laat dit niet toe", dan moet je contact opnemen met de gsm-operator, niet met 4411. De gsm-operator zorgt er dan voor dat je kan betalen per sms.

Betalen met de kaart 

Je betaalt vooraf aan de parkeerautomaten op straat met betaalkaart (Maestro, Visa, Mastercard) voor de parkeertijd die je denkt nodig te hebben. Dit kan ook contactloos aan de parkeerautomaat via betaalkaart of met Apple Pay, Google Wallet, Garmin Pay, ...

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.