Mother

Mother is een Belgische post-blackgaze band uit Oostende. Opgericht eind 2017. Ze startten met het schrijven van een eerste album waarbij nummers vervagen tot één doorlopend verhaal. Mother is een verzameling verhalen waarin een moederfiguur een protagonist door verschillende kruispunten leidt. Zij is de belichaming van hulp en troost, maar ook van eigenbelang en centrisme. Deze verhalen worden vertolkt door drie muzikanten in een genre dat de ernst van de zaak weerspiegelt.

Een intense reis waarin breekbare melodieën worden afgewisseld met zware gitaren en drums die heen en weer beuken tot ze in elkaar verstrengelen tot een enorme soundscape. De reis die ze creëren is een complete ervaring, zowel muzikaal als visueel. Net als de Noordzee is er een constante eb en vloed in hun nummers.

Mother heeft al op verschillende festivals en in clubs gespeeld in België en het buitenland.

Onder meer op de Gentse feesten, in de Grote Post Oostende , maar ook in het buitenland op The Underworld Camden in Londen.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.