Museumnocturnes

Hoofdthemas

Dompel je deze zomer tijdens de Oostendse Museumnocturnes onder in kunst en cultuur. Elke zaterdagavond in juli en augustus zet één van de deelnemende musea de deuren open voor bezoekers. Bovendien worden er telkens tal van extra activiteiten georganiseerd. Alle activiteiten zijn gratis, maar voor sommigen is reservatie vereist.

Elk deelnemend museum opent één zaterdagavond de deuren. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst of wetenschap, er is voor elk wat wils. En wie weet ontdek je wel een verborgen pareltje. Mis deze unieke kans niet en geniet tijdens de zomer van een cultureel avondje uit in de Stad aan Zee.

Tot dan!

Deelnemende musea met reservatie

(plaatsen zijn beperkt)

 HET JAMES ENSORHUIS - zaterdag 6 juli

 FORT NAPOLEON - zaterdag 13 juli

Deelnemende musea met gratis toegang

 ASTROPOLIS - zaterdag 20 juli

Reservatie openluchtvoordracht 'Apollo - Mensen op de Maan'

 MU.ZEE - zaterdag 27 juli

 VENETIAANSE GAANDERIJEN - zaterdag 3 augustus 

 STADSMUSEUM - zaterdag 10 augustus 

Reservatie rondleiding expo 'In de schaduw van de meester, tijdgenoten van Ensor'

 MUSEUMSCHIP AMANDINE - zaterdag 17 augustus

 RAVERSYDE ATLANTIKWALL - zaterdag 24 augustus

 ZEILSCHIP MERCATOR - zaterdag 31 augustus

Doe je voordeel met UiTPAS! 

Vergeet tijdens je bezoek zeker je UiTPAS niet. Spaar punten op elke UiTPAS-locatie. Op verschillende locaties kan je jouw gespaarde UiTPASpunten ter plaatse omruilen voor exclusieve voordelen die enkel tijdens de Museumnocturnes beschikbaar zijn. Heb je nog geen UiTPAS? Check UiT in Oostende voor alle voordelen en voorwaarden. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.