Nieuw naschools sportaanbod met 'SNS'

Onder de noemer 'Sport Na School' (SNS) bieden Stad Oostende, Sport Vlaanderen en MOEV een democratisch en vrijblijvend sportaanbod aan voor alle leerlingen van het secundair onderwijs. De sportactiviteiten vinden na de schooluren plaats op verschillende locaties.

Voor slechts 55 euro (30 weken) of 35 euro (15 weken) kan de schoolgaande jeugd met de SNS-pas terecht bij een aantal Oostendse sportclubs om onder andere te fitnessen of circustechnieken aan te leren. Ook zwemmen in Zwembad Brigitte Becue behoort tot de mogelijkheden. Het doel is om de leerlingen meer te doen bewegen en kennis te laten maken met nieuwe sporten en de verschillende sportclubs die aan de actie meewerken. 

Inschrijven kan op www.sportnaschool.be, waar ook het volledige aanbod te vinden is. Wie over een UiTPAS aan kansentarief beschikt heeft recht op 80% korting.

Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.