Nieuw aanbod ‘Sport aan Zee’ in het najaar

Op een rustige manier aan de conditie werken of genieten van een coronaveilige groepsles op swingende muziek? Daarvoor zit je vanaf 7 september goed bij Sport aan Zee, het laagdrempelig aanbod van de Stad voor iedereen vanaf 16 jaar.

Tijdens de maanden juli en augustus werd reeds een succesvolle zomereditie voorgeschoteld, wat erg gesmaakt werd door de vele deelnemers die na maanden 'in hun kot' opnieuw konden genieten van het samen sporten en bewegen.

In het nieuw aanbod voor het najaar kan je van maandag tot zaterdag wekelijks deelnemen aan meer dan 40 sportactiviteiten, die georganiseerd worden in nauwe samenwerking met de Oostendse sportclubs. Er is voor elk wat wils. Zo kan je naast rustige lessen BBB, Pilates of yoga ook genieten van intensieve uurtjes met oa. fitness, karate, kickboksen en Zumba.

Download de folder met het weekschema226,4 Kb(pdf)

Je betaalt 2,50 euro per activiteit. Deelnemen kan met een sportkaart van 20 euro (8 beurten) die te koop is op de volgende locaties:

  • dienst Sport, Sportparklaan 6
  • Zwembad, Koninginnelaan 1
  • Cultuurcentrum De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A

Alle informatie en een omschrijving van de verschillende sporten vind je op www.oostende.be/sportaanzee.

Doe je voordeel met UiTPAS Oostende

Door het bijeensporten van volle sportkaarten kan je punten scoren op je UiTPAS en die vervolgens omruilen voor tal van mooie voordelen zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget.

Inwoners met een laag inkomen krijgen 80% korting bij deelname aan Sport aan Zee via de UiTPAS aan kansentarief. Meer info op www.oostende.be/uitpas.

Gepubliceerd op maandag 7 september 2020 8.50 u.