Nieuwe snelbalie in het Stadhuis

Stad Oostende is tijdens de coronacrisis steeds blijven evolueren in de organisatie van de dienstverlening. Bij de nieuwe coronaproof snelbalie aan de inkom van het Stadhuis kan je nu terecht voor snelle handelingen waarvoor geen afspraak nodig is.

Vanaf de eerste dag van de coronacrisis is Stad Oostende blijven voorzien in de dienstverlening. Eén en ander moest natuurlijk wel op een andere manier gebeuren. Zo werd er enkel nog gewerkt op afspraak. De organisatie van die dienstverlening is continu mee geëvolueerd met de coronarichtlijnen en tegelijkertijd werd de service ook (verder) geoptimaliseerd.

Coronaproof snelbalie voor snelle handelingen

Aan de inkom van het Stadhuis langs de Vindictivelaan werd een nieuwe snelbalie ingericht. Daar kan elke Oostendenaar terecht voor snelle handelingen waarvoor een afspraak maken niet meer nodig is, zoals afhaling van een afvalkalender, om bepaalde specifieke documenten af te geven of voor info. Check hier welke dienstverlening je kan verkrijgen bij de snelbalie in het Stadhuis.

De snelbalie is open van maandag tot woensdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur, op donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. De snelbalie is uiteraard coronaproof ingericht voor zowel de burgers als de medewerkers. Het dragen van een mondmasker is verplicht in het volledige Stadhuis.

Dienstverlening op afspraak

We moeten echter voorzichtig blijven en dus blijft de meeste dienstverlening van Stad Oostende op afspraak. Een afspraak maken kan nog steeds online of via het gratis nummer 0800 1 8400.  Als het niet lukt om je afspraak van thuis uit te maken, dan zullen de medewerkers van de snelbalie nu ook ter plaatse een afspraak voor je kunnen vastleggen voor de dienst Burgerzaken, de Wegwijzer of dienst Jeugd van Stad Oostende.

Gepubliceerd op vrijdag 11 september 2020 11.44 u.