Naam gezocht voor nieuwe sportzaal Schapenstraat

Zoals je misschien al had gezien, verrees er in de Schapenstraat een gloednieuwe sportzaal. De zaal wordt binnenkort in gebruik genomen. Het Stadsbestuur gaat op zoek naar een naam voor de zaal. Denk mee en misschien draagt de zaal straks wel jouw naamvoorstel!

In de Schapenstraat opent weldra een gloednieuwe polyvalente sportzaal. In de zaal kunnen tal van sporten worden beoefend zoals handbal, basketbal en volleybal maar ook rope skipping en badminton. De multifunctionele zaal kan ook worden opgedeeld in verschillende ruimten en zal tijdens de schoolperioden dienst doen als sportzaal voor het gemeenschapsonderwijs en de sportschool van Pegasus aan Zee. Buiten de schooluren zullen er activiteiten plaats vinden van lokale sportverenigingen. Ook voor de organisatie van sportkampen biedt de zaal diverse mogelijkheden.

Enkel de naam van de zaal ontbreekt nog. Maar daar kan jij verandering in brengen! Bedenk een leuke en passende naam voor de zaal. Misschien wordt jouw voorstel geselecteerd en krijgt de zaal straks de naam die jij voorstelde!

Deelnemen kan tot en met woensdag 15 mei 2019 via info@oostende.be. Doen!

 

Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019 16.33 u.